Pizza Evo Constanta - Pizza Constanta Pizza Constanta - Pizza Evo
Pizza Evo - Pizza Constanta Pizza Evo - Pizza Constanta Pizza Evo - Pizza Constanta Pizza Evo - Pizza Constanta Pizza Evo - Pizza Constanta
  • angular carousel
1 2 3 4 5 6
image slider jquery by WOWSlider.com v8.2
Pizza Constanta - Pizza Evo  
  Pizza Evo - Pizza Constanta
   
  Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman!
   
  Pizza Evo - Pizza Constanta
   
 

Accesul si utilizarea site-ului www.pizzaevo.ro sunt supuse Termenilor si Conditiilor de utilizare de mai jos si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile.

Prin accesarea si utilizarea site-ului, acceptati, fara limitari sau calificari, conditiile acestea si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si Pizza EVO sunt inlocuite prin prevederile prezentate in Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

   
  Pizza Evo - Pizza Constanta
   
 

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind, fara limitare, toate textele si imaginile sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al SC EVO GRUP LOGISTIC SRL, cu toate drepturile rezervate.

Prezentul Site poate contine link-uri catre alte site-uri. Pizza EVO nu e responsabila pentru politicile de confidentialitate ale acestor alte site-uri. Incurajam utilizatorii sa fie constienti de momentul in care parasesc site-ul si sa citeasca politicile de confidentialitate ale site-urilor la care site-ul nostru asigura legatura.

   
  Pizza Evo - Pizza Constanta
   
  Pizza EVO nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.
   
  Pizza Evo - Pizza Constanta
   
  Comunicarea datelor cu caracter personal de catre client (nume, adresa, numar de telefon, etc.) constituie acceptul clientului de a fi folosite in relatia comerciala Pizza EVO – client. Prin relatie comerciala se intelege orice activitate de comert precum si activitati de marketing si promovare. Datele sunt stocate in baza de date a firmei si nu vor fi instrainate sau transmise unor terte personae. Datele sau informatiile cu caracter personal (cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail) pe care clientul le transmite prin intermediul site-ului, prin posta electronica sau prin alta modalitate, vor fi considerate confidentiale si utilizate exclusiv pentru furnizarea acelor informatii sau servicii pe care le solicitati. Pentru confidentialitatea informatiilor personale, Pizza EVO face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor. Pe masura ce navigati pe site-ul, vor fi plasate cookie-uri publicitare astfel incat sa intelegem mai bine ce anume din site-ul nostru va intereseaza. Aceste tehnici de remarketing nu implica colectarea informatiile personale, cum ar fi numele, adresa de email, numarul de telefon sau adresa de livrare. Daca nu doriti sa va livram publicitate folosind tehnici de retargetare, va rugam sa optati sa nu mai primiti publicitate de la noi. Orice alt fel de comunicari sau materiale transmise prin intermediul site-ului (cum ar fi:intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel) nu vor fi considerate ca fiind confidentiale. Orice client isi poate exprima dorinta de a fi stres din baza de date printr-o solicitare exprimata in scris sau telefonic. Numarul de telefon comunicat de client in momentul comenzii va fi folosit la comunicarea prin intermediul SMS sau a convorbirilor telefonice, pentru dezvoltarea relatiilor comerciale de tip client-furnizor.
   
  Pizza Evo - Pizza Constanta
   
  Pizza EVO isi rezerva dreptul, din timp in timp, cu sau fara notificare adresata utilizatorilor, de a modifica prevederile din Termeni si Conditii, cu respectarea principiului confidentialitatii. Ultima versiune a Termenilor si conditiilor de utilizare va înlocui toate versiunile anterioare. Utilizarea de catre client a site-uluiwww.pizzaevo.ro dupa efectuarea modificarilor înseamna accordul acestuia cu modificarile aduse.
   
  Pizza Evo - Pizza Constanta
   
  In situatia in care nu sunteti satisfacuti de produsele noastre, va rugam sa ne returnati produsele pentru a va returna contravaloarea. Orice neintelegere aparuta intre client si Pizza EVO se rezolva pe cale amiabila. Se poate renunta la orice comanda printr-un apel telefonic fara alta formalitate, cu conditia ca pana in momentul apelului sa nu se fi inregistrat comanda in sistemul fiscal. Odata emis bonul fiscal, comanda va apartine, avand obligatia achitarii acesteia!
   
  Pizza Evo - Pizza Constanta
   
  Produsele de delivery comercializate de Pizza EVO sunt preparate in bucataria noastra, in baza unei comenzi. Toate produsele sunt gustate zilnic pentru a garanta calitatea si valabilitatea acestora. Anumite produse sunt preparate in cantitati mari si nu se pot modifica la cererea consumatorului. Preparatele sunt standard si nu accepta modificari in reteta la cererea expresa a clientului. Produsele noastre sunt preparate respectand normele igenice si sanitare in conformitate cu normele in vigoare Dimensiunile si gramajele comunicate prin intermediul site-ului si a materialelor ce au caracter promotional au fost calculate in momentul redactarii retetarului contabil. In fapt acestea pot varia in functie de sezon, conditii climaterice sau tehnice si se vor considera acceptabile intr-o toleranta de +/- 15%.
   
  Pizza Evo - Pizza Constanta
   
  Comenzile agreate telefonic prin operator se considera comenzi ferme, fapt pentru care intra sub incidenta contractului verbal. Apelurile telefonice sunt inregistrate in totalitate. Pentru a satisface in totalitate cerintele clientilor nostri ne rezervam dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client. Livrarea comenzilor se face intr-un timp mediu estimat de aproximativ 45 minute in functie de informatia primita de catre operator cu referire la impedimente legate de conditiile de trafic sau cele meteo.
   
  Pizza Evo - Pizza Constanta
   
  Pizza EVO nu poate fi responsabila pentru problemele aparute în furnizarea serviciilor din cauze de forta majora. Prin forta majora se înteleg împrejurari care au aparut ca urmare a unor evenimente extraordinare, inevitabile, neprevazute, sau orice act dincolo de controlul rezonabil al Pizza EVO care este recunoscut de lege ca fiind un caz de fort majora.
   
  Pizza Evo - Pizza Constanta
   
  Nu comercializam produse alcoolice persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila. Pentru detalii ne puteti contacta la 0727.55.55.95.
   
  Pizza Evo - Pizza Constanta
   
  1. Gramajele pizzelor/produselor difera in functie de marimea lor si topping-urile solicitate in plus!
2. Nu se preiau comenzi de tipul ”jumatate din reteta X si jumatate din reteta Y”!
3. Nu se pot schimba produsele care sunt prezentate in pachetele promotionale (meniurile „Combo„) cu alte produse dorite de dumneavoastra!
4. Ambalajele solicitate in plus fata de cele care intra deja in standardul de oferire al preparatelor, se achizitioneaza contra cost!
5. Pizza EVO isi rezerva dreptul de a modifica produsele, ofertele si preturile fara un anunt in prealabil! De aceea va rugam sa studiati cu atentie ultima varianta de meniu, aceasta fiind prezentata cu certitudine in site sau pe profilul de facebook!
6. Campaniile de vanzari nu se pot cumula, ele putand fi intrerupte sau oprite definitiv fara un anunt in prealabil!
7. Toate imaginile folosite in materialele de publicitare cu produsele EVO au caracter informativ, neimpunand obligatii contractuale/comerciale!
8. Comenzile nu se livreaza daca exista cea mai mica indoiala cu privire la corectitudinea datelor furnizate de dumneavoastra!
9. Adresele si numerele de telefon de la care se lanseaza comenzi false sunt introduse automat intr-o baza de date nationala de care se pot folosi si alti concurenti de pe piata de delivery!
10. Serviciul de delivery este disponibil doar pentru comenzi ce includ numai produse din portofoliul EVO, produse prezentate in meniul care e valabil si aplicabil la momentul lansarii comenzii dumneavoastra! Nu livram alte tipuri de produse, mai ales cele pe care le-ati dorii achizitionate din alte magazine!
11. In dorinta de a proteja unicitatea retetelor sale, Pizza EVO isi rezerva dreptul ca in retetarul fiecarui produs sa nu fie mentionate toate ingredientele folosite!
12. Pentru a va putea servi din ce in ce mai repede va rugam sa ne ajutati avand totul pregatit la ajungerea curierilor nostrii!
13. Termenul de garantie a produselor noastre este de 6 ore de la livrare la o temperatura de 2-6 grade Celsius.
14. Preturile sunt exprimate in LEI iar gramajul preparatelor este brut.
15. Telefoanele sunt cu tarif normal. VERIFICATI la telefon daca sunteti in zona noastra de livrare.
16. Promotiile NU se iau in calcul in cazul in care comanda minima NU ESTE INDEPLINITA conform zonelor de livrare, sau nu respecta normele descrise in regulamentul promotiilor!
17. Curierii pot oferi rest MAXIM la 50 de lei.
18. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor in functie de modificarile preturilor materiior prime de la furnizori!
19. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi in cazurile aglomerarii bucatariei noastre precum si a evenimentelor neprevazute care ne pot impiedica sa ajungem in timp scurt cu comanda la dumneavoastra.
20. Mancarurile noastre sunt preparate pe loc, cu alimente proaspete si de aceea timpul de livrare al comenzilor depinde de gradul de ocupare a bucatariei, marimea comenzii si zona de livrare.
   
Pizza Constanta - Pizza Evo  

 

  Pizza EVO ramane dedicata celor care stiu ce vor de la viata, stiu ce vor sa manance si stiu sa aprecieze calitatea.
Pentru aceia care vor sa servesca pizze adevarate si nu "surogaturi".

 

Pizza Evo - Pizza Constanta
             

Pizza Constanta - Pizza Evo

BABIC
BACON & SALSICCIA
CAPRICIOSA
CALZONE
CINQUE FORMAGGI
DIAVOLA
FUNGHI
FRUTTI DI MARE
FANTASIA
HAWAY
INVERNO
LAHMACUN
MARGHERITA
MACEDONEASCA
ORIENT
ORTOLANA
PROSCIUTTO COTTO
PROSCIUTTO E FUNGHI
PETTO DI POLLO
RUSTICA
REGINA CU PUI
RICORDO
SALAMINO PICCANTE
SALAMI E FUNGHI
SETTE FORMAGGI
TONNO E CIPOLLA
TARANEASCA
VEGETARIANA
VEGETARIANA DE POST
QUATTRO FORMAGGI
QUATTRO STAGIONI
CARBONARA
CON POLLO
QUATTRO FORMAGGI
ARRABBIATA
CON TONNO
FRUTTI DI MARE
CAPRESE
PUI
TON
GRECEASCA
SALATA DE FRUCTE DE MARE
MIDII PANE
MIDII GRILL
CARACATITA GRILL
MIXT FRUCTE DE MARE GRILL
ARIPIOARE BBQ
CIOCANELE CROCANTE
CRISPY STRIPS
PIEPT DE PUI LA GRATAR
POLLO PARMEGGIANO
MENIU BREAKFAST
CHEESEBURGER
CHEESEBURGER DUBLU
HAPPY CHICKEN
HAMBURGER
HAMBURGER DUBLU
SOUVLAKI
SANDWIGH DE PUI CU BACON
QUESADILLA

 

Pizza Constanta - Pizza Evo DESPRE NOI Pizza Constanta - Pizza Evo NEWS Pizza Constanta - Pizza Evo POLITICI Pizza Constanta - Pizza Evo INTREBARI FRECVENTE Pizza Constanta - Pizza Evo CONTACT Pizza Constanta - Pizza Evo